Petites coses. Petites coses sense importància. Petites coses que per a nosaltres sí que en tenen. Com una cullereta de cafè.

dissabte, 23 de març de 2013

Especial: @idafroskQui és la "idafrosk"?
La @idafrosk, en realitat Ida Skivenes, és una noia d'Oslo, Noruega, que dedica part del seu temps a fer fotos. Les seves fotos són molt especials, i és que fa figures, personatges o formes amb menjar, després els hi fa una foto i ho penja a l'Instagram. Fa fotos molt curioses i divertides i a mi personalment m'encanten.

Té 85.478 seguidors (si és que no augmenten després d'aquesta entrada! ;)) a l'Instagram, i té una pàgina web oficial; on hi penja fotos, com ho fa, escrits i altres coses molt interessants sobre l'art amb menjar!

És veritat que no s'ha de jugar amb el menjar, però després de veure aquestes fotos segur que ho voldreu provar de fer:És bastant coneguda a les xarxes socials i diverses revistes de Noruega ja l'han entrevistat. Si tens ganes de veure més fotos seves; pots veure la seva galeria d'imatges penjades a l'Instagram aquí o entrar a la seva web-blog idafrosk.com.


Imatges de l'entrada: http://www.idafrosk.com/

2 comentaris:

Tu també vols deixar una cullereta de cafè? Deixa-la aquí! :)