Petites coses. Petites coses sense importància. Petites coses que per a nosaltres sí que en tenen. Com una cullereta de cafè.

dilluns, 20 de maig del 2013

Petits llibres: Dos ciris al diable

Sóc una gran fan de Laura Gallego així que quan vaig veure el llibre, no vaig dubtar gens en agafar-lo!

Autora: Laura Gallego

Editorial: Cruïlla

ISBN: 9788466121569

Nº de pàginas: 446

Data de publicació: 2008

Traducció: Ferran Gibert i Álvarez










Sinopsis:

La Cat i el seu pare s'aturen a descansar prop d'una àrea de servei. La Cat necessita estirar les cames, menjar una mica... Quan torna troba el pare estès a terra, mort, enmig d'un bassal de sang. Esverada, li pren l'arma i fuig. A partir d?aquell moment té un sol objectiu: descobrir qui són els assassins per venjar-se. La recerca la portarà a Florència, Berlín, Xangai... Però... el seu pare és, era, un àngel. I si els àngels li fallen, en qui podrà confiar?



Opinió personal:

Si no estàs acostumat a la fantasia de la Laura Gallego o simplement no t'agrada gaire la fantasia i els àngels i dimonis, potser se't farà una mica estrany i potser no t'acabaria d'agradar; però bé, deixant de banda altres opinions que he llegit jo escriuré la meva.

Com tots els altres llibres de la Laura Gallego, increïble. Increïble per la manera en què et poses en la pell de la Cat, increïble per l'ambientació, increïble per com està escrit, increïble per les referències, increïble per la imaginació amb què s'ha creat...

"Si poses un ciri a Déu, posa'n dos al diable"

Els personatges són molt especials i sents curiositat per saber més des del primer moment, tant la Cat, com els àngels i com fins i tot els dimonis. Tots tenen referències de llibres que parlen sobre l' 'angeologia' i la 'demoniologia' (d'acord, no tinc ni idea de com s'escriu); però en l'història se'ls donen unes característiques i passats diferents als que coneixem. [Spoiler, passar el cursor] -> L'àngel Gabriel per exemple, he trobat fantàstic això de que sigui una noia! :D

Una de les altres coses que està realment bé, és l'ambientació; no s'expliquen tots els detalls ni molt menys, però s'explica suficient per endinsar-t'hi tu també. 

"Or vell, potser"

El que més m'ha agradat, és l'univers i l'història que crea la Laura Gallego entre els àngels i dimonis. Qui és el cap de qui, a què es dedica cadascú, els arcàngels, la seva història, els motius per fer el que fan... tot, absolutament tot.

I l'epíleg final... És massa. I no us dic més perquè us l'heu de llegir, de veritat.

En resum, una historia més d'àngels i dimonis, però una història molt diferent a les demés. 





Més portades:


   


Més opinions:

N'hi ha de molt bones i de molt dolentes, tot s'ha de dir. He llegit opinions de gent que diu que és un dels seus llibres preferits (com en el meu cas) i gent que diu que és dels pitjors que ha llegit de la Laura Gallego. Però suposo que això depèn dels gustos de cadascú per això et convido a que escriguis la teva opinió en els comentaris ;)

Si vols llegir-ne més pots consultar el fòrum del QL?: http://boli.quellegeixes.cat/forum/index.php?topic=1832.0

4 comentaris:

  1. Té molt bona pinta, la veritat!!
    Una pregunta, com has fet per ficar la fotografia del cafe a baix a la dreta??
    Adéu, petonets<3<3

    http://elblogmusicanna.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. No he trobat la pàgina exacte d'on ho vaig aprendre, però he trobat aquesta on ho explica igual: http://tutoriales-en-espanol.tumblr.com/post/32474646421/como-poner-una-imagen-en-la-esquina-de-tu-blog
      És una mica complicat de fer i que quedi bé, vaig haver de fer unes quantes proves... Et recomano que utilitzis una imatges PNG, així el fons serà transparent. Espero que et serveixi! ;D

      I moltes gràcies per comentar! :)

      Elimina
  2. Moltisimes gracies maca! <3

    ResponElimina
  3. Ja fa temps que tinc ganes de llegir-me'l!!!!
    Aquest estiu, que tindre moooolt temps me'l llegire!

    ResponElimina

Tu també vols deixar una cullereta de cafè? Deixa-la aquí! :)