Petites coses. Petites coses sense importància. Petites coses que per a nosaltres sí que en tenen. Com una cullereta de cafè.

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Petites idees: Endreçant...

Segur que a la majoria us fa molta mandra endreçar la vostra habitació, posar-ho tot en ordre... No és una tasca gaire divertida, però aquí et dono unes idees força originals per endreçar i emmagatzemar les teves coses de manera que sembli una habitació de revista, sense haver d'acabar entaforant-ho tot a dins els calaixos o l'armari ;)



llibres colors
Endreçant... Llibres per colors
Només necessites la teva prestatgeria de sempre, treure-hi tots els llibres i una mica de paciència. Decideix en quin ordre posaràs els colors i amb paciència vés-los col·locant, si tens molts llibres i de diferents colors i mides, pot quedar realment genial!
Això sí, a l'hora de trobar un llibre potser és més fàcil tenir-ho ordenat per col·leccions...



maletí material
Endreçant... En un maletí
Material, papers, maquillatge, braçalets i arracades, pintures i pinzells... Per tenir-ho tot ben ordenat dins un maletí pots enganxar un sobre, un ganxo, potets, post-its i tot el que creguis necessari a la tapa i a la base enganxa-hi unes capses de cartró més grans per guardar-hi el que no t'hi càpiga a la tapa. Podràs portar-ho a tot arreu!




pots materialEndreçant... En pots transparents
Si et falta espai en una prestatgeria no et preocupis, pots posar les petites coses a sota. Com? Molt fàcil! Pots reutilitzar els pots de vidre que segur que tens a casa; enganxa les tapes dlse pots de vidre (o millor de plàstic) molt i molt bé amb cola extraforta o silicona calenta a sota del prestatge. Per treure i posar-hi coses, només has de desenroscar el pot. Quedarà així de bé i hauràs guanyat espai!





armari escriptoriEndreçant... Dins l'armari
Probablement és el més difícil de fer, però agafant la idea d'aprofitar al màxim l'espai de l'armari, pots afegir a les portes del teu sobres, un mirall, ganxos per penjar-hi coses, un suro amb xinxetes... I si t'atreveixes pots desmuntar els prestatges del teu (deixant-hi els calaixos si n'hi ha), afegir-ne un a l'altura d'un escriptori i emmagatzemar totes les teves coses en els calaixos o el prestatge més alt; ideal per habitacions petites!



A mi personalment m'encanten totes (bé, potser la que més la de l'armari... ^^) i espero poder-las fer ben aviat, ja que l'habitació ho necessita amb tant de desordre...

Espero que us hagin agradat i que us siguin útils! I recorda que si fas alguna d'aquestes idees pots enviar-me una foto al correu districte14@gmail.com, em faria molta il·lusió! :)

Per cert! Si vols que faci més entrades d'aquest tipus on et dono unes quantes idees per fer, no dubtis en fer-m'ho saber a través dels comentaris!

23 comentaris:

  1. Que xulo! Quines bones idees! Crec que farè la dels llibres, que mola molt, ja que la de l'armari ja la tinc així... M'agradaria que continuessis fent aquestes entrades, que són molt maques. I sobretot les fotos rodones, com ho has fet?

    http://escapefromrealityanaid.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Diana!

      Moltes gràcies per comentar, estic molt contenta que t'agradin:) Si fas la dels llibres, si vols, pots enviar-me una foto, igual que l'armari, deu ser xulíssim!

      Sobre les fotos normalment utilitzo picmonkey.com ; per editar, collages i també fer les imatges rodones. Tot i així a vegades també utilitzo altres editors que trobo per Internet, n'hi ha un munt d'editors online i gratuïts, si en trobes algun més que valgui la pena ja m'ho faràs saber!

      Fins aviat,
      Prímula

      Elimina
  2. M'enacnten aquestes idees!! =) Jo crec que farè la dels llibres i la dels pots de vidre i potser la del maleti!!
    A mi, m'encantaria que continuessis possant aquestes entrades tant originals! =)

    Fins aviat,

    Joana

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'hagin sigut útils! Si les fas recorda que em pots enviar una foto a districte14@gmail.com.

      Moltes gràcies per comentar! :)
      Prímula

      Elimina
  3. M'has ajudat moltíssim amb aquesta entrada! He d'endreçar tots els llibres de la meva habitació i no sabia com fer-ho... Ara ja sí! Podries fer més entrades d'aquest tipus, plis?
    Per cert, la de l'armari no l'he entesa, la podries explicar millor?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per comentar! Aniré fent més entrades d'aquest tipus, veient que han agradat les idees;)

      La idea de l'armari, és la de construir un segon escriptori/mini-habitació dins un armari; és a dir, posant un prestatge a la mida d'una taula i en els altres guardant-hi llibres, pots, capses, etc... (a la imatge potser no s'acaba de veure però és un armari amb les portes obertes). Si no vols haver de moure prestatges, la idea és aprofitar l'interior de les portes de l'armari afegint-hi tota mena d'accessoris per guardar el que vulguis; ganxos per collarets i braçalets, un sobre per papers o etiquetes, un suro per penjar fotos...

      Espero que t'hagi servit!
      Prímula

      Elimina
  4. Felicitats per la graaaaan entrada que has fet!!!
    D'aquí poc temps ja tindras la meva foto de la meva habitació!!! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! I em faria molta il·lusió si m'enviessis una foto:D

      Prímula

      Elimina
  5. Hola!!

    Em semblen perfectes totes aquestes idees :)

    Sobretot la del maletí, segurament la faré perque m'estic començant a aficionar a l'scrapbook (no sé si saps que és) i m'encanta fer manualitats i així, en una capsa ho puc tenir tot i no he d'anar obrint calixos fins a trobar justament alló que necessito. A part, ho puc prendre a casa dels meus avis o d'alguna amiga perfectament i no cal que després començi a pensar en que em fa falta. M'ha semblat una idea boníssima, per tatn, m'agradaria que fessis més entrades d'aquest tipus!!

    La de dins l'armari potser també l'intentaré, és tot un desembràs!

    gràcies per l'idea

    Maria de els joietes de la maria
    Mavitr del QL?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria!

      Estic molt contenta que t'hagin agradat tant i que vulguis fer-les! Vist que han agradat, espero publicar d'aquí poc més idees d'aquest tipus.

      Gràcies per comentar! :)
      Prímula

      Elimina
  6. Hooooo!!
    Allò dels pots transparents és mooolt xulo!
    Ho probare quan tingui un pot força gros!

    plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé que t'hagi agradat! Si vols envia'm una foto quan ho tinguis fet;)

      Prímula

      Elimina
    2. Segur que si!
      Primer he de trobar un pot prou fantàstic i després ja te l'enviare ;)

      plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es

      Elimina
  7. Que guaii!!
    M'encanto lu dels pots i lu de l'armari
    lu dels llibres keda xulo pro jo crec q u preferixo x col.leccions :)
    Qui sap... potser t'envioo alguna fotoo

    Suuuuuuuuuper aquesta entrada!!!!!

    Petooons

    ResponElimina
  8. Hola! Has estat nominada a un premi al meu blog! Aquí esta tota la informació: http://elblogmusicanna.blogspot.com.es/2013/10/nominacio-un-premi.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna! Moltíssimes gràcies, ara mateix m'ho miro! :D

      Prímula

      Elimina
  9. Hola!
    He trobat el teu blog a partir del que tens sobre Els Jocs de la Fam, i la veritat és que m'encanten tots dos! T'aniré seguint! ;)

    Et volia preguntar d'on has tret aquestes idees ja que una amiga em va recomanar una pàgina web anomenada Pinterest en la que pots buscar i mirar coses de qualsevol tipus que et semblin interesants.

    Fins aviat,
    Mauqui

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mauqui!

      Gràcies per visitar els blogs, estic molt contenta que t'hagin agradat!

      Sobre les idees, primer penso de què vull fer cada idea, i després trec les imatges del Google mateix i a partir de les imatges n'escric el procediment.
      Ja he sentit a parlar del Pinterest i vaig estar pensant en obrir-ne un compte ja que hi ha imatges i idees xulíssimes, però de moment encara no ho he fet.

      Fins aviat! :)
      Prímula

      Elimina
  10. Hola!
    Gràcies per la teva resposta. Respecte al Pinterest la veritat és que crec que si tens la oportunitat t'hauries de crear un compte. Sincerament és genial!

    Fins aviat, :)
    Mauqui

    ResponElimina
  11. Hola, voleu que el vostre blog guanyi en un concurs de la meva web? Doncs aneu a http://you-my-forever.webnode.cat/ i a l’apartat concurs de blogs. I depas podeu veure de que va la web, us encantara(O espero…)!

    ResponElimina
  12. M'encanta la manera d'organitzar els llibres i la dels pots enganxats als prestatges; ho trobo cuquíssim *.*
    Un petó!

    Joana

    ResponElimina

Tu també vols deixar una cullereta de cafè? Deixa-la aquí! :)