Petites coses. Petites coses sense importància. Petites coses que per a nosaltres sí que en tenen. Com una cullereta de cafè.

diumenge, 24 de març del 2013

Petits llibres: Craft con papel japonés

Aquest no és un llibre de lectura, sinó un llibre amb manualitats per fer amb papers; tal i com diu: "Proyectos de scrapbooking, origami, técnicas de découpage, encuadernaciones y pequeños detalles para sorprender". Ahir el vaig veure a la llibreria, i vaig pensar que podria estar bé, i no m'he equivocat. Hi ha un munt d'idees per decorar, personalitzar, crear... + de 70 creacions!

El llibre es divideix, podríem dir, en 7 apartats; Fornituras y material , En casa , En la mesa , Mi pequeño taller , La hora de los niños , Fiestas sorpresa i Libreta de direcciones,compras y agradecimientos. En cada apartat hi ha diferents creacions per fer, amb imatges i una petita explicació.

Encara que només fa un dia que el tinc, ja he tingut temps de mirar-lo, fullejar-lo... i agafar moltes idees; que espero poder publicar-les al blog.

Ja sabeu, si busqueu algun llibre de manualitats i altres coses fàcils de fer, us recomano aquest llibre; escrit per Adeline Klam i fotografiat per Émilie Guelpa, de l'editorial LibrosCúpula.


<< Descobreix el paper japonès i les seves múltiples aplicacions per embellir la teva vida quotidiana amb mil colors! >>

Vols saber més sobre el llibre? Fes clic aquí. 

2 comentaris:

  1. Jo no soc molt de fer manualitats, pero aixo es bastant xuloo,
    ja pensava que ens havies abandonat.. :P
    jjajajaaj segueix aixii

    un petoo ben fort!!!!

    ResponElimina
  2. Uale!Com mola!!Es molt xulo i ja mirare a l abacus a veure si el trobo jejeje
    p.d:Ja he posat lo dels seguidors!
    petons!

    ResponElimina

Tu també vols deixar una cullereta de cafè? Deixa-la aquí! :)